Van Contact naar verbinding

Receptel, specialist in hospitality & klantontvangst en onderdeel van USG  en specialist in audiovisuele ondersteuning MK2 Audiovisueel vroegen ons om een stand te ontwerpen voor hun deelname aan de Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Voor de vijfde achtereenvolgende keer werden wij gevraagd om een ontwerp voor inrichting en aankleding van de stand te maken, waarbij rekening gehouden moest worden met de kernwaarden en identiteit van Receptel.

Wij creëerden een stand waarin een prettige ontvangst en beleving centraal stonden, zodat contact overgaat in verbinding. De lichte kleuren gaven een prettige ambiance en maakten de stand toegankelijk en uitnodigend, terwijl de aan elkaar gekoppelde LED schermen van MK2 Audiovisueel de stand een modern aanzien gaven en zorgden voor dynamiek.

Ontzorgen

Bax Projects realiseerde dit project van concept tot en met uitvoering. Inclusief volledig projectmanagement, voor- en natraject, begeleiding van montage en demontage van de stand en het aanvragen van alle benodigde beursfaciliteiten zoals water, stroom en internet. Bax Projects ontzorgt.

Vorig project Volgend project