Peugeot VSK 2016

Peugeot Nederland, importeur van personen en bedrijfsauto’s vroeg ons om een stand te ontwerpen voor VSK 2016. Een tweejaarlijkse beurs die georganiseerd wordt in Jaarbeurs Utrecht.

 

De VSK is een belangrijke vakbeurs voor de installatiebranche in Nederland. Bezoekers vinden hier de laatste nieuwtjes op het gebied van verwarming, sanitair en klimaattechniek. Omdat een zeer groot aantal bedrijfsauto’s zijn weg vindt naar de installateur nam Peugeot jaren geleden de beslissing om haar bedrijfsautomodellen op deze belangrijk beurs te tonen. Sinds 2012 verzorgt Bax Projects de standbouw voor Peugeot. 

 

Voor Peugeot hebben wij een concept ontwikkeld dat bestaat uit een aantal elementen die herbruikt kunnen worden. Per beurs wordt bepaald welke specifieke actie er gecommuniceerd moet worden. Dit wordt vervolgens geïntegreerd in het concept. 

 

Voor Peugeot verzorgden wij de totale coördinatie van het evenement, inclusief de inzet van hostessen en de training van het personeel. Op de stand creëerden wij een draadloos netwerk. Voor de laadgeneratie werkt Peugeot met iPads die in verbinding staan met dit netwerk. Enerzijds kunnen de hostnessen alle productspecificaties via de iPad ophalen. Aan de andere kant kunnen ze ‘geschreven’ leads direct doorsturen naar de importeur, zodat deze direct opgevolgd kunnen worden. 

Vorig project