Peugeot - Personeelsfeest

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever heeft Bax Projects voor Peugeot Nederland een personeelsfeest georganiseerd. We gingen op zoek naar een lokatie, een thema en artiesten.

Organisatie personeelsfeest

Allereerst moest er een geschikte lokatie worden gevonden voor het evenement. Met het budget en de wensen van Peugeot in het achterhoofd, oriënteerde Bax Projects zich op de mogelijkheden. Op basis van onze kennis en ervaring werden de plus-en minpunten in kaart gebracht, waarna de keuze is gemaakt voor de Van Nelle Fabriek, een evenementen lokatie in Rotterdam. 

Volledig verzorgd evenement

Bax Projects verzorgde niet alleen de lokatie, maar ook de invulling van de avond. Er werd een thema bedacht, de styling is gedaan en de artiesten zijn geboekt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de opdrachtgever, zodat het evenement de gewenste 'look and feel' krijgt.

Bax Projects heeft Peugeot de zorg uit handen genomen die het organiseren en uitvoeren van een dergelijk evenement met zich meebrengt. Daardoor konden de mensen van Peugeot het evenement zelf ook beleven zoals het bedoeld is, van het moment dat de bezoekers binnenkwamen tot het moment dat ze weer weggingen.

Volgend project