Peugeot - Dakar Prints

Dakar Pre-proloog

Ter promotie van de deelname van Peugeot aan de jaarlijkse Dakar-rally, wordt in Valkenswaard de Pre-proloog georganiseerd. Daar kunnen geïnteresseerden alvast de sfeer van de rally opsnuiven. 

Bax Projects verzorgt de aanwezigheid van Peugeot op het evenement. We zorgen voor het promotiemateriaal, de styling, visuals en plasma-schermen met filmpjes, waardoor mensen de Peugeot-beleving kunnen ervaren. 

De opdrachtgever stelde een aantal randvoorwaarden op waaraan de presentatie moest voldoen. Zo moet de aanwezigheid van Peugeot de juiste 'look-and-feel' hebben en kwaliteit uitstralen. Binnen deze voorwaarden hebben we Peugeot op de kaart gezet tijdens dit 1-daagse evenement.

Behoefte aan extra creativiteit

Bax Projects is thuis bij Peugeot Nederland. In de loop van de intensieve samenwerking hebben we het merk van binnen en buiten leren kennen. Onze kracht is het pro-actief reageren op de behoeften van de opdrachtgever. Het antwoord hebben voordat de vraag bestaat.

Peugeot Nederland: “Soms hebben wij behoefte aan extra creativiteit en capaciteit. Aan een partij die tijdelijk een verlengstuk is van onze communicatieafdeling. Een partij die bereid is om alles op alles te zetten om Peugeot onderscheidend in de markt te zetten.”

Vorig project Volgend project